STARBUCKS® TILBURG EMMAPASSAGE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Starbucks® Tilburg Emmapassage. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 14:10 Whipped cream was missing from the iced chai latte. Carrot cake was dry, wrap was poorly made and made my girlfriend so nauseous. Wtf is in your food?
15 mrt 2024 om 17:45 Lekker
10 mrt 2024 om 15:44 Snelle levering en warme drankjes!
24 feb 2024 om 20:10 Good coffee and delicious cake! The order arrived within no time! The sweat message from the staff on the package has also made my day!
28 jan 2024 om 8:03 Ik moest mijn bestelling in 22 min kregen en ik heb het in 30+ min gekregen
7 jan 2024 om 8:37 lekker en snel!
9 dec 2023 om 14:13 Duurde iets langer dan verwacht en er was een shot karamel vergeten, maar verder prima bezorging en warme koffie.
6 dec 2023 om 18:00 Niet zo goed mijn latte was gewoon koud en geen schuim van de melk tebekennen de andere bestelling was de slagroom helemaal eruit gelopen ik zou niks meer online bestellen
6 dec 2023 om 14:22 Lekker snel en goed eten:)
21 nov 2023 om 14:43 De koffie was uit de beker gelekt waardoor alle drie de plakken cake nat waren.
20 nov 2023 om 13:02 Duurde meer dan 2 uur.
14 nov 2023 om 14:34 miss a small product I ordered